Skip to content

Våra Tjänster

Privat- & företagskunder

Vi på har stolthet i att vara din flexibla taxi partner oavsett om du är en privatperson på väg till en speciell händelse eller en företagskund som kräver skräddarsydda lösningar.

För våra privata kunder strävar vi efter att erbjuda bekväma och minnesvärda resor, medan vi för företagskunder har utformat skräddarsydda tjänster som kombinerar komfort med professionell effektivitet.

Storbil

För de större grupperna där fyra säten inte räcker till, erbjuder vi en praktisk lösning: våra rymliga taxibilar med extra kapacitet. Istället för att boka två separata taxibilar, kan du enkelt och kostnadseffektivt resa tillsammans med vänner, kollegor eller familj i våra stora taxibilar.

Denna bekväma och ekonomiska alternativ garanterar att ni alla kan resa tillsammans utan att behöva bryta upp gruppen.

Tågtaxi Borlänge​

Dala Taxi Borlänge erbjuder pålitliga tågtaxi Borlänge som är perfekta för att ta dig till och från Borlänge järnvägsstation. Med våra bekväma och pålitliga fordon kan du enkelt boka en tågtaxi i förväg för att säkerställa att du når din tåganslutning i tid eller att du får en smidig transport hem efter din tågresa.

 Tågtaxin från Dala Taxi Borlänge kan vara ett praktiskt alternativ för att förenkla din resa till och från järnvägsstationen.

Flygtaxi Borlänge

Dala Taxi Borlänge erbjuder vanligtvis pålitliga flygtaxi Borlänge för att ta dig till och från Borlänge flygplats. Med våra professionella förare och bekväma fordon kan du vara säker på att din resa till eller från flygplatsen kommer att vara smidig och bekymmersfri.

Oavsett om det är en affärsresa eller en semesterresa, kan du lita på Dala Taxi Borlänge för att få dig dit i tid och med pålitlig service.

Dala Taxi Borlänge Romme

Resan med Dala Taxi Borlänge till Romme Alpin är ett bekvämt sätt att komma till skidområdet från Borlänge.

Oavsett om du planerar en dag med skidåkning eller snowboardåkning, eller om du bara vill njuta av Romme Alpins vackra natur, kan du lita på att Dala Taxi Borlänge tar dig dit säkert och bekvämt

Kontakta Oss

Dala Taxi Borlänge

Järvstigen 1

784 50 Borlänge

Ni kan alltid nå oss på

Tel : 0243-179 00

E-post : [email protected]